Szállítás és Garancia

A szállítási módokról és garanciáról

01. Futárszolgálat utánvéttel

Szállítási áraink utánvételes fizetési mód esetén:
  • 1-2 rendelt póló esetében 1.500 Ft.  (1100 Ft. a futárszolgálat, 400 Ft. az utánvét díja)
  • 3 rendelt póló esetében 1.600 Ft.  (1200 Ft. a futárszolgálat, 400 Ft. az utánvét díja)
  • 4 rendelt póló esetében 1.700 Ft.  (1.300 Ft. a futárszolgálat, 400 Ft. az utánvét díja)
  • 5 rendelt póló esetében 1.800 Ft.  (1.400 Ft. a futárszolgálat, 400 Ft. az utánvét díja)
  • 6 rendelt póló fölött 2050 Ft. (1.650 Ft. a futárszolgálat, 400 Ft. az utánvét díja)

Sajnos az állandó üzemanyag, áfa  emelése és egyébb adók bevezetése miatt amit a GLS futárszólgálat irányunkban kiszámláz kénytelenk vagyunk mi is állandóan korrigálni szállítási és utánvét árainkat. Ebben nem érezzük magunkat  felelősnek és nem is keresünk rajta egy forintot sem. Kizárólag a kényszer visz rá, de gondolom ezt a jelenséget nap-mint-nap megtapasztaljátok a lét minden területén. Ettől függetlenül elnézéseteket és megértéseteket kérjük!

A szállító cég jelen esetben a Magyar Posta futárszolgálat.
Kérünk, minden esetben olyan szállítási címet adj meg (munkahely, nagymama, szomszéd stb.), ahol az árut napközben át tudják venni (utánvételes rendelés esetén ki is tudják fizetni)!

Az árut a rendelésedet követő minimum 5 munkanapon belül kiszállíttatjuk az általad megadott Szállítási Cím -re, amennyiben úgy kérted, utánvétes csomagban.

Ha utánvétes átvételt kértél, az árat a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni.
A csomagban minden esetben Áfa-s számla lesz, a termékekről és a szállítási díjról is.

Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni első alkalommal, erről értesítőt hagy a helyszínen. Az értesítőn információkat fogsz találni az áru hollétéről illetve a futár elérhetőségéről. Kérjük, hívd fel a futárt és egyeztessetek az áru átvétele tekintetében (időpont).

A futár - amennyiben nem hívod fel még aznap - a következő napon újra megkísérli az áru átadását. Ha ez sem sikerül, akkor 3 nap múlva az áru visszakerül hozzánk.

FONTOS: Ha az árú már visszkerült hozzánk, (mert a Te hibádból nem tudta a futár a csomagot kézbesíteni a következő napon sem), de igyényt tartasz továbbra is a termékre, természetesen újra kiküldjük, 1500 Ft. pótdíj felszámolása ellenébe.

02. Személyes átvétel

Átmenetileg nincs személyes átvételi helyünk.


03. A garancia

Mivel nekünk a Te elégedettséged a legfontosabb, ezért ez a pont rendkívül egyszerű:

Bármely termékünket, amelynek a minőségével kapcsolatban kifogásaid vannak, kicseréljük egy tökéletes minőségűre, amennyiben pedig ezt nem szeretnéd, a vételárat a termék hozzánk való visszaérkezése után átutaljuk egy általad megadott számlaszámra, illetve levásárolhatod.

Amennyiben a MI hibánkból adódóan hibás/rossz méretű/nem rendelt terméket kaptál, kérjük jelezd felénk, előzetes egyeztetés után a terméket visszaszállíttatjuk tőled, természetesen ingyenesen.

Vissza
Az Ön IP címe: 54.92.197.82
Copyright © 2018 Shokk.hu.