Visszáru kérelem

 FIGYELEM!

VISSZÁRU/CSERE KÉRÉS TOVÁBBÍTÁSÁRA CSAK REGISZTRÁLT ÉS BEJELENTKEZETT VEVŐINKNEK VAN LEHETŐSÉGÜK!!

Fontos: A két fogalom nem tévesztendő össze:

  1. VISSZÁRU: Erről akkor beszélünk, ha a MI tévedésünk folytán nem a megrendelt árut kapod, illetve minőségi vagy egyéb kifogásaid vannak az áruval kapcsolatban. Ebben az esetben a kifogásolt terméket természetesen ingyen kicseréljük, nem számolunk fel szállítási költséget sem.
  2. CSERE: Ez az eset akkor áll fenn, ha a kért termék ugyan megfelel az elvárásaidnak, de a mérete nem megfelelő

Visszáru lehetőségei:

  • Ez a pont egyszerű, ahogyan azt a Szállítás/Garancia menüben is bizonyára olvastad, nincsen egyéb teendőd, mint jelezni felénk az alábbi űrlap kitöltésével, hogy mit szeretnél, hogyan járjunk el. Kérésed kézhezvétele után kollégánk legkésőbb következő munkanapon megkeres telefonon a szállításról való egyeztetés érdekében.

Csere lehetőségei:

  • személyesen, behozod az árut, elviszed a csereterméket - a tranzakció ingyenes
  • ha személyesen nem tudod/nem akarod intézni, lehetőség van arra, hogy a nálad lévő árut visszahozassuk, és egyúttal megkapod a helyes méretűt is. Ennek a díja 1500 Ft.! Ezt az összeget utánvétként, a csere csomag átvételekor kell megfizetni. Amikor átveszed a csomagot, a túl kicsinek bizonyult póló legyen  szállításra készen, a futár azt visszahozza hozzánk!

  • amennyiben TE küldöd vissza (saját ktsg.-en, postai úton), a cserepóló küldési díja 790 Ft. Utánvétes csomag, az összeget a futárnak kell megfizetni.

Kérésed felénk való továbbítására kérünk, használd az alábbi űrlapot, kollégánk legkésőbb a következő munkanapon felveszi veled a kapcsolatot telefonon, a további esetleges teendőid, illetve a szállítási dátum tisztázása érdekében.

Visszáru kérelem
required information = Kötelezően kitöltendő
optional information = Nem kötelező kitölteni

Elérhetőségek
Rendelés részletei
  1. Válassza ki, mit szeretne:
Kérelem indoklása

Vissza

Az Ön IP címe: 54.92.197.82
Copyright © 2018 Shokk.hu.