FIGYELEM! A női pólókat kivéve pólóink méretei eltérnek a hazánkban szokásos méretezéstől (általában egy mérettel nagyobbak), ezért kérjük, rendelés előtt figyelmesen böngészd át a táblázatot, különös tekintettel az XL és XXL méretre!

A gyártó által kiadott mérettáblázat ellenére, amit mi is használunk, előfordulhat, hogy a megadott méretektől 1-2 cm-rel eltérő termék kerül kiszállításra .Ilyen jellegű reklamációval sajnos nem tudunk érdemben foglalkozni, mivel a gyártó sem tudja mindig garantálni a termék cm-re pontos egyezését.

Meret

 

 

 

 

 

 

 

 

t-shirt size

Kapucnis overall mérettáblázat(a megadott méretek cm-ben értendők):

Egy Magyar átlag magasságu és testsúlyu nőnek elég az S-M méret, míg férfiaknak M-L. Legkisebb méreteinket tinédzserekre és 15 év körüli gyerekekre ajánljuk.

- A hosszú overalloknál a teljes hossz válltól bokáig terjed

- A női rövig overalloknál a tejles hossz válltól combközépig terjed (mint egy mini szoknyánál)

- A férfi rövid overalloknál a teljess hossz válltól térd alattid terjed (mint a legtöbb férfiak által kedvelt nyári nadrágnál)

Hogyan válasszam ki a megfelelő méretet?

Nagyon egyszerű. Csak azt kell eldöntened, hogy lazán szeretnéd viselni, vagy azt akarod hogy testhezállóbb legyen.

Mérd meg magad a megadott paraméterek alapján, majd ha lazán szeretnéd válassz egy nagyobb méretet, ha meg feszesebben, akkor eggyel kisebb méretet. De számólj azzal is, hogy akkor nő vagy csökken az újj és lább hossz. A szabás nem váltózik, csak lentebb vagy közelebb kerül a lábszár közép a testedhez.

kapucnis overall mérettáblázat

Vissza
Az Ön IP címe: 54.92.197.82
Copyright © 2018 Shokk.hu.